Ondersteund uw gezondheid
Wetenschappelijk bewezen
Beproefde supplementen

Alzheimer voorkomen

In veel gevallen is het mogelijk om Alzheimer te voorkomen door een gezonde leefstijl aan te houden. Gezond eten, voldoende beweging en stoppen met roken zijn hierbij essentieel. Wil je jouw algehele gezondheid verbeteren? Ultra Prevent helpt mensen de best mogelijke gezondheid te bereiken.

Kan je Alzheimer voorkomen of is het mogelijk te genezen in de toekomst?

Ons Ultra Prevent programma

Een gezonde leefstijl aanhouden om Alzheimer te voorkomen

Alzheimer is (nog) niet te genezen, maar er zijn wel dingen die je kunt doen om het mogelijk te voorkomen. Een gezonde leefstijl voorkomt veel ziektes en een actief brein vermindert de kans op Alzheimer. Om je te helpen jouw gezondheid optimaal te ondersteunen, hebben wij een unieke en bewezen werkzame combinatie van zuurstofdragers, mineralen en ontgifters ontwikkeld. Ultra Prevent is opgezet om de kloof te dichten tussen al het voedsel dat beschikbaar is en de voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Dus ook al is Alzheimer nog niet te genezen; de preventieve medicatie die wij aanbieden, zorgt ervoor dat je lichaamscellen optimaal hun werk doen en Alzheimer mogelijk voorkomen. Deze voedingsmiddelen bestaan uit: vetzuren, essentiële mineralen en een kruidenmengsel dat helpt het lichaam te ontgiften. Daarnaast zorgt het kruidenmengsel er ook nog voor dat je lichaam zich beter afweert door je lichaam te ontdoen van conserveermiddelen, bestrijdingsmiddelen en hormonen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe Alzheimer te voorkomen is of hoe het mogelijk in de toekomst te genezen is? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je meer informatie hierover krijgt. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@ultraprevent.com. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch te bereiken op 0615012010. Lees meer over Ultra Prevent en verkrijg de informatie die je nodig hebt.

Contact