Je sleutel tot gezondheid en vitaliteit

Downloads

Samen met deze website, zijn boek en de daarbij behorende bijlagen wil Jos Stuyver u waarschuwen en beschermen tegen de nieuwe epidemie van levensbedreigende, chronische aandoeningen. Het aantal chronisch zieken groeit snel. Voor het eerst in de geschiedenis hebben onze nakomelingen gemiddeld een kortere levensduur dan hun ouders. Dit komt omdat ze op jongere leeftijd worden gediagnosticeerd met ziekten als kanker, hart-en vaatziekten, diabetes en de ziekte van Alzheimer.

Je staat op het punt de sleutel te ontdekken tot optimale gezondheid, vitaliteit en weerstand. Om optimale bescherming te bieden tegen ziekten zoals kanker, hart-en vaatziekten, diabetes en de ziekte van Alzheimer heeft Jos ons enkele eenvoudige, gemakkelijk te volgen preventieve richtlijnen gegeven die u veel gezondheidsvoordelen kunnen bieden.

Wil jij het ebook De Vitale 5 en/of het boek Kanker is een moderne ziekte van Jos Stuyver lezen? Bestel hem dan in onze webshop.

Onze informatiefolder en de bijlagen uit het boek zijn hieronder te downloaden. Daarnaast kun je hier gratis onze whitepapers downloaden: 

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen? Wat is
de primaire oorzaak van kanker? Wat zijn de secundaire oorzaken van
kanker? Hoe kan

Door middel van Primaire Essentiële Oliën/Vetzuren (PEO’s).In dit artikel vertel ik je meer over de theorie van professor Brian S. Peskin. theorie. Maar

De Vitale 5

Ontdek de vijf stappen om chronische ziekten en aandoeningen te voorkomen en zelfs te genezen. Jos Stuyver neemt je mee terug naar de basis van preventieve gezondheid.

Kanker is een moderne ziekte

Ontdek de primaire oorzaak van kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, Alzheimer en andere chronische aandoeningen uitgelegd door Jos Stuyver.

Informatie Folder

Informatiefolder Ultra Prevent

Uitgebreide informatie over de producten van Ultra Prevent. Lees de visie achter het product en ontdek wat het complete programma doet voor je lichaam, gezondheid en vitaliteit.

Contact