Welkom bij Ultra Prevent

Over ons

Ultra Prevent verschilt van de meeste andere bedrijven die gezondheidsinformatie en voedingssupplementen aanbieden.

Bij ons vind je geen tientallen verschillende producten. De reden hiervoor is eenvoudig: wij vinden dat je 90 procent van al die supplementen helemaal niet nodig hebt. Er ontbreken slechts enkele essentiële voedingsstoffen in voedingsmiddelen. Wij combineerden daarom de voor jou essentiële stoffen tot slechts drie handige producten. Hiermee krijg jij alle stoffen die je nodig hebt – in de juiste vorm, dosis en verhouding.

Dit eenvoudige maar geweldig effectieve suppletieprogramma maakt Ultra Prevent uniek.

Wij vinden dat de voedingsstoffen die we nodig hebben, moeten komen uit ons voedsel. Maar er is tegenwoordig veel massaproductie en gemaksvoedsel met amper essentiële voedingsstoffen.

Ons programma houdt simpelweg in: eet echt voedsel en vul de essentiële voedingsstoffen die in onze voedselvoorziening ontbreken aan. Ultra Prevent-supplementen dichten de kloof tussen de voedingsstoffen die je uit je voeding haalt en de stoffen die je lichaam nodig heeft. Bijna iedereen heeft een tekort aan primaire omega-vetzuren en enkele mineralen. Deze – en een aantal nuttige kruiden – tref je in onze drie producten.

Consulent worden?

Ben je enthousiast over onze informatie en producten en wil je jouw familie, vrienden, klanten of cliënten helpen hun gezondheid te ondersteunen?

Word dan consulent van Ultra Prevent. Je ontvangt dan korting op jouw bestellingen en wij voorzien je van professioneel informatiemateriaal om te verspreiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bestel de boeken

Bekijk de interessante en leerzame boeken van Jos Stuyver, waar hij je mee terug neemt naar de basis van preventieve gezondheid.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van gezondheidsnieuws, blogs, vlogs, presentaties, productinformatie en aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor onze online nieuwsbrief.

Contact