Disclaimer

Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Deze zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. De eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

Ultra Prevent noch de auteurs stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit de adviezen of eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze publicatie mag worden gebruikt voor commercieel gebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ultra Prevent.

Consulent worden?

Ben je enthousiast over onze informatie en producten en wil je jouw familie, vrienden, klanten of cliënten helpen hun gezondheid te ondersteunen?

Word dan consulent van Ultra Prevent. Je ontvangt dan korting op jouw bestellingen en wij voorzien je van professioneel informatiemateriaal om te verspreiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bestel de boeken

Bekijk de interessante en leerzame boeken van Jos Stuyver, waar hij je mee terug neemt naar de basis van preventieve gezondheid.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van gezondheidsnieuws, blogs, vlogs, presentaties, productinformatie en aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor onze online nieuwsbrief.

Contact