Welkom bij Ultra Prevent
ultra-prevent

Over Jos Stuyver

Jos Stuyver heeft zich toegewijd aan het bijdragen aan de preventie en behandeling van gezondheidsproblemen en het verbeteren van het algehele welzijn van mensen. Met een focus op het ontdekken van de onderliggende oorzaken van aandoeningen zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes en Alzheimer en meer, heeft hij zich laten inspireren door het werk van vooraanstaande wetenschappers zoals de Nobelprijswinnaars dr Otto Warburg (1883-1970) en professor Richard Feynman (1918-1988), evenals de baanbrekende onderzoeken van professor Brian Peskin (MIT) en anderen. Met als doel om deze inzichten toegankelijk te maken voor een breed publiek, heeft Jos Stuyver de website www.ultraprevent.com gelanceerd, die sinds 16 januari 2022 online is. Op deze website deelt hij zijn kennis in gratis te downloaden whitepapers en zijn e-boeken ‘De Vitale 5’ en ‘Kanker is een Moderne Ziekte’, waarin hij dieper ingaat op de oorzaken van eerdergenoemde aandoeningen.

Kennis delen
Samen met zijn vrouw Irene gaf Jos jarenlang colleges aan de Academie voor Fysiotherapie en de Academie voor Manuele Geneeskunde. Met Irene schreef hij een uitgebreid studieboek voor fysiotherapiestudenten. Ook schreef hij voor zijn patiënten destijds nieuwsbrieven die zeer werden gewaardeerd.

Praktijk en clubs
Jos begon zijn eerste praktijk in 1971 in Tubbergen en korte tijd daarna ook in Weerselo, in het mooie Twente. Hiermee was hij de eerste gevestigde fysiotherapeut in de gemeente Tubbergen en Weerselo. Na zijn studie Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO) – bij professor doctor K. Rijsdorp, aan het universiteitscentrum De Uithof – zette hij in alle kerkdorpen binnen de gemeente Tubbergen MBVO-clubs op. Dit werd gesubsidieerd door de provincie Overijssel en was hij met deze clubs de eerste in de provincie.

Gezondheidsprogramma’s
In 1984 richtte Jos OrthoPharma op, om zijn eigen orthomoleculaire producten te ontwikkelen. In 2003 ontwikkelde hij een programma (s’werelds eerste Bio-HCG en later de verbeterde versie daarvan “MijnMomentum®”), waarmee mensen een gezond gewicht kunnen bereiken en behouden. Het programma draait om een dieet, een verandering van de levensstijl en een juiste voedingsbalans. In 2015 namen zijn dochter en schoonzoon OrthoPharma en MijnMomentum® over.

Website Ultra Prevent
Op zijn zoektocht naar de primaire en secundaire oorzaken van onder andere kanker, hart- en vaatziekten, diabetes en Alzheimer stuitte Jos op het werk van arts, fysioloog en Nobelprijswinnaar Otto Warburg (1883 – 1970), Nobelprijswinnaar professor Richard Feynman (1918-1988) natuurkunde en quantumelectrodynamica (MIT), de uiterst nauwkeurige, wetenschappelijke onderzoeken van professor Brian Peskin (MIT) en anderen. Om zoveel mogelijk mensen hier deelgenoot van te laten zijn, ontwikkelde hij zijn website www.ultraprevent.com, die sinds 16 januari 2022 live is. Op deze website vertelt hij in zijn gratis te downloaden whitepapers en in zijn e-boek ‘De Vitale 5’ over de oorzaken van bovengenoemde aandoeningen.

De kracht van eenvoud
‘De oplossing voor klachten en problemen is meestal te vinden in de voeding. Ultra Prevent is opgezet om de kloof te dichten tussen al het voedsel dat beschikbaar is en de voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Dit door een unieke en bewezen werkzame combinatie van zuurstofdragers, mineralen en ontgifters, waarmee de gezondheid optimaal wordt ondersteund’, aldus Jos. Op z’n site www.ultraprevent.com vindt men geen tientallen verschillende producten. De reden hiervoor is eenvoudig. ‘Ik vind dat je 90 procent van al die supplementen helemaal niet nodig hebt. Er ontbreken slechts enkele essentiële voedingsstoffen in de voedingsmiddelen van vandaag de dag, en daarom combineert Ultra Prevent de voor ieder essentiële stoffen tot slechts drie doeltreffende producten. Hiermee krijgt het lichaam alle stoffen die het nodig heeft, in de juiste vorm, verhoudingen en dosis’, legt Jos uit.

Sociaal bewogen
In zijn sociale leven heeft Jos evenmin stilgezeten. Zo was hij jarenlang lid van de Junior Kamer in Almelo. Voor bewezen diensten – lokaal en nationaal – werd aan hem het erelid- en senatorschap verleend. Hierna nam Jos het initiatief tot de oprichting van de Kiwanis Club Almelo, inmiddels de grootste van Nederland. Kiwanis is een internationale organisatie van autonome clubs die streven naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties, met zowel sociale als culturele doelen, zowel regionaal als (inter-) nationaal, en met name op kinderen gericht onder haar motto “Serving the Children in the World”. Ook was Jos mede-initiatiefnemer wat betreft de oprichting van de VVD in Tubbergen. Momenteel is Jos (al vele jaren) niet meer politiek actief en richt hij zich volledig op Ultra Prevent.

Consulent worden?

Ben je enthousiast over onze informatie en producten en wil je jouw familie, vrienden, klanten of cliënten helpen hun gezondheid te ondersteunen?

Word dan consulent van Ultra Prevent. Je ontvangt dan korting op jouw bestellingen en wij voorzien je van professioneel informatiemateriaal om te verspreiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bestel de boeken

Bekijk de interessante en leerzame boeken van Jos Stuyver, waar hij je mee terug neemt naar de basis van preventieve gezondheid.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van gezondheidsnieuws, blogs, vlogs, presentaties, productinformatie en aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor onze online nieuwsbrief.

Contact